Η τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», στο πλευρό της Φαίης Σκορδά είναι γεγονός. Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο θα μας ξαναπεί την πρώτη «καλημέρα» τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

 

Το πρωί της Τετάρτης, όσο η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στην κουζίνα και δοκίμαζε τις συνταγές της food blogger, Νεκταρίας Κοκκινάκη, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του μικρή εμφάνιση στο Πρωινό. «Τι ώρα έρχεται το παλικάρι;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά τους συνεργάτες της εκπομπής. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε χαμογελαστός στον «αέρα» της εκπομπής. «Καλώς τον! Πάνω που ετοιμάζαμε τα κεφτεδάκια. Για τα κεφτεδάκια ήρθες;», ρώτησε η Φαίη τον Γιώργο με διάθεση για χιούμορ. «Θα δοκιμάσουμε», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»

 «Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόνΣυναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ