Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε όσους έσπευσαν να τον επικρίνουν για τη συνέντευξη που εξασφάλισε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο σπίτι του στις Σπέτσες.

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να φτάνει σε μερικές εβδομάδες στο τέλος της, όμως οι κόντρες των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, ακριβώς όπως το θερμόμετρο που όσο πάει και ανεβαίνει, φουντώνουν.

Πρωταγωνιστής τις περισσότερες φορές είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σήμερα είχε προετοιμάσει το κοινό του «Πρωινού» για μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Στέφανο Κασσελάκη στο εξοχικό σπίτι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

γιώργος λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε σήμερα στο «Πρωινό» το πρώτο μέρος της συνέντευξης που έκανε με τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες, όμως πριν από αυτό είχε… πολλά να πει σε όσους τον επέκριναν.

Μια συνέντευξη που, όπως συνηθίζεται, έγινε θέμα πριν καν προβληθεί, με διάφορα σχόλια να ακούγονται και να γράφονται -σχόλια τα οποία ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν άφησε αναπάντητα.

Σήμερα, από τον αέρα της πρωινής του εκπομπής, και προλογίζοντας το πρώτο μέρος της συνέντευξης με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πείτε μου ένα δημοσιογράφο, που θα του παραχωρούσαν αποκλειστική συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ξενάγηση στο σπίτι του στις Σπέτσες και θα έλεγε όχι».

Πέρα από την ξενάγηση στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνει και βόλτα με φουσκωτό με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. (Photo: instagram/skasselakis)

Και κατέληξε: «Εμένα δεν θα με μπλέξετε με πολιτικά. Θα πάω να ψηφίσω στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν θα μάθει κανένας τι ψήφισα. Από εκεί και πέρα, δημοσιογραφικά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για το κανάλι στο οποίο δουλεύω. Αν μπορείτε, κάντε το κι εσείς. Αλλιώς, ξυδάκι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ