Λίγο πριν την επιστροφή του “Survivor” ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και με το γνωστό του χιούμορ είπε ωραία πράγματα, ενώ μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη.

«Εστιάζουμε στους παίκτες. Εστιάζουμε στην προσπάθειά τους, στην εμπειρία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός για το τρέιλερ του show.

Όταν η reporter Άννα Ζηρδέλη του ανέφερε ότι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσαν ότι δεν θα πάει και πολύ καλά ο νέος κύκλος του reality show εκείνος είπε με χιούμορ: «Μαυρόγατες. Τα παιδιά θα κάνουν υπομονή και όταν γίνει το “All star” να κάτσουν πάνω από το τηλέφωνό τους».

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι θα παρει μαζί του την μικρή κόρη του στον Άγιο Δομίνικο: «Ξέρω απλά ότι γύρω στα Χριστούγεννα θα αναχωρήσουμε. Θα αποχωριστώ τα τρία μου παιδιά και θα πάει το facetime σύννεφο. Τη μικρή θα την πάρω μαζί μου για να δω τα πρώτα της βήματα». Μάλιστα, ανέφερε ότι ενδέχεται να παντρευτεί με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη στη Δομινικανή Δημοκρατία, λέγοντας: «Ποτέ δεν ξέρεις. Θα σας ενημερώσω». Λιανός είναι αυτός, όμως, και το τρολάρισμα είναι το δυνατό του σημείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ