Στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για τον γιο του Ιάσονα αλλά και για τον γιο του Φοίβο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι του χρόνου ενδέχεται να ολοκληρώσει την παρουσία του στην τηλεπαρουσίαση.

Αρχικά, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου του Ιάσονα να ασχοληθεί με τη μουσική και τόνισε ότι είναι περήφανος που κάνει αυτό που αγαπά, και δεν δίστασε να δηλώσει: «Δεν τον βοηθάει το γεγονός ότι είναι γιος μου».

Γιώργος Παπαδάκης

Παράλληλα, μίλησε για τον γιο του Φοίβο, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του στη δημοσιογραφία και τόνισε ότι τον έχει ξεπεράσει. Μάλιστα, στο ενδεχόμενο να βρεθούν σε “απέναντι” εκπομπές, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε ότι θα έκανε ό, τι περνά από το χέρι του για να πάει καλύτερα.

O Γιώργος Παπαδάκης, όμως, αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση του κύκλου της τηλεπαρουσίασης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος. Δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή. Μπορεί να είναι το 2022 μπορεί και όχι. Όμως, το τέλος μπροστά από τις κάμερες γιατί να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω», δήλωσε στην Ευάνα Ζουμπούρογλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ