Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη παραδέχθηκαν σήμερα στο «Fay’s Time» ότι θα ήθελαν να παρουσιάσουν την καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.

Ο λαός λέει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και η Φαίη Σκορδά, που φαίνεται πως πιστεύει στην εγκυρότητα των λαϊκών γνωμικών, υποδέχθηκε σήμερα στο στούντιο του «Fay’s Time» το γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο και τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλιεάδη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάρουν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα!

Γιώργος Παπαδόπουλος
Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη μίλησαν σήμερα στη Φαίη Σκορδά και απάντησαν στο ενδεχόμενο να αναλάβουν χρέη παρουσιαστών. (Photo: instagram/galatiavassiliades)

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες ότι το ζευγάρι, το οποίο εμφανίζεται μαζί ως ντουέτο και στο σόου του ALPHA «Just the 2 of us», θα αναλάβει την καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή που παραδοσιακά εντάσσει το OPEN στο πρόγραμμά του τις καθημερινές, έχουν πληθύνει. Και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τη συνέντευξή της μαζί τους από αυτές ακριβώς τις φήμες, τις οποίες εκείνοι έδειξαν να καλοδέχονται.

Η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε σήμερα το ζευγάρι στο «Fay’s Time» και ξεκίνησε τη συνέντευξη από τις φήμες ότι θα αναλάβουν εκπομπή στο OPEN.

«Είναι κάτι που μας αρέσει και θα το θέλαμε», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος όταν η παρουσίαστρια τον ρώτησε πώς θα έβλεπαν τους εαυτούς τους στο τιμόνι μιας τέτοιας εκπομπής, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν συζητήσει κάτι επίσημα με το κανάλι. Στην ερώτηση αν θα μπορούσαν να κάνουν gossip, μάλιστα, εκείνος απάντησε αστειευόμενος: «Δεν μπορεί η Γαλάτεια να κάνει gossip που ελέγχει διαρκώς το κινητό μου;».

Η ίδια η Γαλάτεια Βασιλειάδη τόνισε πως ίσως ο σχολιασμός της επικαιρότητας δεν τους ταιριάζει και τόσο πολύ, ένώ στη συνέχεια, όταν η Φαίη της ζήτησε να διαλέξει υποθετικά τους συνεργάτες που θα ήθελε δίπλα της σε ένα τέτοιο εγχείρημα, υπέδειξε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και τη Μαίρη Αργυριάδου και τόνισε: «Σημασία έχει να είναι έμπειροι. Θα θέλαμε έμπειρους ανθρώπους δίπλα μας».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στη Φαίη Σκορδά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ