Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα φιλοξενήθηκαν στο “Πρωινό” και η συζήτηση πέρασε στον Γιώργο Τσαλίκη. Να θυμίσουμε ότι λόγω της ανάληψης του “Big Brother” από το ζευγάρι, ενώ αρχικά ήταν να το παρουσιάσει ο τραγουδιστής, έχει ξεσπάσει μια κόντρα μεταξύ τους.

Όταν ο οικοδεσπότης του “Πρωινού” τους ρώτησε για τη σχέση τους με τον τραγουδιστή, τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τοποθετήθηκε έντονα.

«Γιώργο όχι σε εμένα αυτά. Εγώ ονομαστικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε κανέναν και δεν θα το κάνω και ποτέ. Επειδή έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες το τελευταίο διάστημα, είμαι σε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και όχι απλά δεν έχω φάει τη θέση κανενός ποτέ και δεν θα το έκανα γιατί δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω έχω βοηθήσει και έχω πάει παιδιά στη δουλειά με χαρά κι όχι μόνο σε αυτή τη δουλειά. Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Δεν ξέρω. Πες του χρόνου ο ΑΝΤ1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους άλλους εδώ, θα βγεις εσύ να λες για τα παιδιά που έφερε εδώ;».

Η Νάταλι Κάκκαβα με τη σειρά της συμπλήρωσε: «Επειδή σε λίγη ώρα κηδεύεται μια γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, επίτρεψέ μας να μη δίνουμε χρόνο και χώρο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Τελεία. Ας σεβαστούμε την ημέρα. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες».

Ο Γιώργος Τσαλίκης ενημερώθηκε για τη συνέντευξη που παραχώρησαν στο πρωινό μαγκαζίνο και η τοποθέτησή του στο instagram ήταν ένας μικρός καταπέλτης.

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά και πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος μου και την απρέπεια μου και αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης συμπλήρωσε: «Ένας άνθρωπος το 2021 που τολμάει να μιλήσει να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος που καταπατήθηκε το συμβόλαιό του εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση και λέτε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι εμμονικός. Είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω πραγματικά ντροπή σας. Λυπάμαι τόσο πολύ που λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα κα μηνύσιμα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε, θα λέμε την αλήθεια μας και εσείς ας μας βγάζετε τρελούς, γιατί έτσι σας συμφέρει. Λυπάμαι δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ