Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και αναφέρθηκε στην ενόχλησή του για το βιβλίο που έχει τη φωτογραφία του στο εξώφυλλο και αποκάλυψε γιατί ζήτησε να την αποσύρουν.

Οι δηλώσεις του αυτές στάθηκαν ικανές για να αντιδράσει έντονα η Φαίη Σκορδά.

Ο πιλότος δήλωσε στο Πρωινό για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών: «Μελετώ τη δικογραφία. Περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφ’ όσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.» και συνέχισε:

«Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δε θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου»!

Η τελευταία του δήλωση ήταν εκείνη που έκανε την Φαίη Σκορδά ν’ αντιδράσει έντονα λέγοντας:

«Ποια οικογένεια; Το θέατρο του παραλόγου. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ομολογήσει ότι έχει σκοτώσει τη γυναίκα του, αυτή τη στιγμή αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν θέλω κάποιος να πει κάτι κακό, γιατί θα στεναχωρηθεί η μαμά και ο μπαμπάς μου από το εξώφυλλο του βιβλίο; Εμείς χωρίς να τους ξέρουμε καταλαβαίνουμε ότι οι ζωές τους έχουν καταστραφεί, κανείς δεν τους στηρίζει… είναι σα να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ