Μετά τη φωτογράφιση, τα κορίτσια του GNTM 5 μεταφέρονται στο πλατό αποχώρησης που αυτή τη φορά, πραγματοποιείται στον μαγικό χώρο του Nammos Village.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι κριτές να σχολιάζουν τις φωτογραφίες των κοριτσιών, η Βίκυ Καγιά υπενθυμίζει στα κορίτσια το έπαθλο του διαγωνισμού.

Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει: το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Τα σχόλια των κριτών αφήνουν μία γλυκόπικρη γεύση στα μοντέλα και τα καμπανάκια κινδύνου χτυπούν δυνατά. 

Κατά τη διάρκεια του πλατό, κάποιες κοπέλες άκουσαν αρνητικά σχόλια. Μία από αυτές ήταν η Γεωργιάννα η οποία στη φωτογράφιση αρνήθηκε να ακούσει τις οδηγίες του φωτογράφου πράγμα που εξόργισε τους κριτές.

Όλα τα μοντέλα μαθαίνουν πως είτε έχουν μία καλή ή μία δύσκολη μέρα, οφείλουν να δίνουν το 100% την ώρα της φωτογράφισης, διαφορετικά μπορεί να χάσουν τη δουλειά και να φύγουν ανά πάσα στιγμή από το GNTM 5

Στο ξακουστό νησί των ανέμων, για ποια υποψήφια του GNTM 5 δεν θα φυσήξει ευνοϊκός άνεμος;  

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν αυτή της Μαρίτας, η οποία κατάφερε να βγει η «νικήτρια» της σημερινής δοκιμασίας και να πάρει τη δουλειά μέσα από τα χέρια της Μιχαέλας.


Δυστυχώς, η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Γεωργιάννα η οποία άφησε πίσω της: Μαρίτα, Βικτώρια, Κότυ, Αλεξία, Μιχαέλα, Μάρα και Μύρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ