Το πλατό του GNTM 5 ξεκινάει και οι κριτές καλούνται να αποφασίσουν ποια διαγωνιζόμενη θα κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και ποια θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

 Στο πλατό, που ακολουθεί, υπάρχουν εκπλήξεις που δεν μπορούσαν καν να υποψιαστούν τα εφτά μοντέλα και οι αντιδράσεις τους είναι πολλές και διαφορετικές. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι οι επιστροφές κάποιων παικτριών που όπως είναι αναμενόμενο χαροποίησαν κάποιες παίκτριες, ενώ κάποιες άλλες τις δυσαρέστησαν.

GNTM 5

GNTM 5: Η μεγάλη έκπληξη και ο guest κριτής

Ο Μάνος Σαμαρτζής, creative director και στυλίστας, άρτι αφιχθείς από το Μιλάνο, είναι ο τέταρτος guest judge και κρίνει τα μοντέλα με το ιταλικό του ταπεραμέντο και την εμπειρία του στον χώρο της μόδας. Στο πλατό υπάρχουν σχεδόν ισάριθμα θετικά και αρνητικά σχόλια από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και επικρατεί κέφι και καλή διάθεση. Ωστόσο οι κανόνες τηρούνται και η αποχώρηση είναι αναπόφευκτη. Ποια είναι αυτή που πήγε το σουρεαλισμό σε άλλο επίπεδο και ποια πνίγηκε στα props της και αποχαιρετάει το GNTM 5

Τα κορίτσια που επέστρεψαν στο διαγωνισμό και έκαναν τα κορίτσια να σοκαριστούν ήταν η Κάτια και η Ραφαέλα.

Κατά τη διάρκεια του πλατό, τα κορίτσια του διαγωνισμού άκουσαν και θετικά και αρνητικά σχόλια.

Το κορίτσι που πήρε την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Βικτώρια, ενώ η κοπέλα που δυστυχώς αποχώρησε ήταν η Ραφαέλα, η οποία είχε καταφέρει μόλις να επιστρέψει στο παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ