Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε με τη δυσαρέσκεια των «παλιών» παικτριών λόγω την «εισβολής» τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, οι 4 νέες παίκτριες αποκάλυψαν ότι τα 13 υπόλοιπα κορίτσια μπορεί μπροστά στις κάμερες να έδειχναν ότι χαίρονται, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν μιλάνε σε καμία από αυτές και ότι τις έχουν αφήσει στην άκρη.

GNTM 5: Οι αλλαγές των κοριτσιών- Το πριν και το μετά

Ο coach των κοριτσιών, Χρήστος Μπίρμπας, μαζί με το μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος, «εισέβαλαν» στο σπίτι του GNTM και ανακοίνωσαν στα κορίτσια ότι το φετινό GNTM, θα έχει μία καινούργια κατηγορία η οποία θα ονομάζεται «GNTM news» και στην οποία τα κορίτσια θα πρέπει να λένε τα νέα του σπιτιού.

Στη συνέχεια, η fashion influencer Έλενα Γαλύφα επισκέφτηκε τα κορίτσια και τους εξήγησε ποια θα είναι η πρώτη δοκίμασία. Έχοντας ως βασικά αντικείμενα μία λεκάνη τουαλέτας, χαρτί υγείας και ένα πιγκάλ, τα κορίτσια πόζαραν στο φακό ενός κινητού και φωτογραφήθηκαν για την πρώτη τους δοκιμασία. Στο τέλος, οι coaches αποκάλυψαν ότι το challenge δεν έχει νικήτρια και ότι ήταν ένα παιχνίδι για να μάθουν τα κορίτσια να ποζάρουν για το Instagram.

Τα 17 κορίτσια βάφτηκαν, χτενίστηκαν και ετοιμάστηκαν για τη μεγάλη φωτογράφιση. Όπως ανακοίνωσε ο Τάσος Σοφρωνίου, η αποψινή φωτογράφιση εμπνεύστηκε από μία σκηνή του θρίλερ «Τα μάτια της Λώρα Μάρς» και στην οποία φωτογραφίζονται 2 κορίτσια μαζί μέσα σε νερό. Το ένα κορίτσι θα έπρεπε να φοράει μόνο το κάτω μέρος του μαγιό, ενώ το άλλο μόνο το πάνω μέρος. Τα κορίτσια εντυπωσιάστηκαν και χωρίστηκαν σε ζευγάρια. «Όλη αυτη η ιστορία γίνεται γιατί θέλουμε να καταστρέψουμε κάθε προκατάλειψη για το body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες και αγαπάτε το κορμί σας. Αυτό είναι το μήνυμα σήμερα.» είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Όπως τόνισαν η Έλενα Γαλύφα και η Μαίρη Βυτινάρος: «Σήμερα γιορτάζουμε το σωμα μας, με τις ατέλειές μας. Είμαστε ελεύθερες.».

Η Γιέβα, που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, επέλεξε τα ζευγάρια που θα φωτογραφίζονταν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ