Η νέα μέρα φέρνει σύννεφα στο σπίτι του GNTM 5, αλλά μόνο ως καιρικό φαινόμενο, γιατί κατά τ´ άλλα τα μοντέλα ξυπνούν με καλή διάθεση και η άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα, το επιβεβαιώνουν.

Το mini challenge, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιες, θα τις μάθει πώς είναι να είσαι πίσω από την κάμερα. Τα μοντέλα καλούνται να γίνουν για λίγο art directors και να «σκηνοθετήσουν» ξεχωριστά σετ, στα οποία θα επιμεληθούν τη Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα, που θα είναι τα μοντέλα τους, με τη βοήθεια του φωτογράφου Πάνου Γιαννακόπουλου. Τα σημεία του σπιτιού μετατρέπονται σε γωνιές από ένα φωτογραφικό στούντιο και τα μοντέλα παίρνουν το ρόλο τους πολύ σοβαρά. Το αποτέλεσμα τις δικαιώνει, ενώ μαθαίνουν πως δεν είναι καθόλου εύκολο να στηθεί ένα φωτογραφικό σετ και να έχουν οι ίδιες την ευθύνη του αποτελέσματος.

GNTM 5: Το mini challenge και η avant garde φωτογράφιση  

Το γράμμα, που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης, μπορεί να φέρνει μηνύματα από το μέλλον αλλά τα μοντέλα δεν μπορούν να φανταστούν τι θα ακολουθήσει. Με την άφιξή τους στο location της φωτογράφισης, αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, καθώς πρέπει, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen. 

Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler και η Μύρια καλείται να δώσει μειονεκτήματα σε τρία μοντέλα, σε σχέση με τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους, στο τέλος της φωτογράφισης,  για να επιλέξουν την τελική εικόνα, που θα φτάσει στο πλατό. Τα disadvantages η Μύρια τα μοίρασε στην Κόττυ, στην Μάρα και στη Μιχαέλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ