Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 ξεκινά με γλυκόπικρα σχόλια. Αφενός η Μάρα αισθάνεται έντονα την απουσία της μαμάς της Μικαέλα, που αποχώρησε και αφετέρου κάποιες διαγωνιζόμενες διχάζονται για τις κινήσεις της Αλεξίας.

Η διάθεση αλλάζει με την άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα, που έρχονται με διάθεση γιορτινή για να στολίσουν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η απουσία των αγαπημένων προσώπων των μοντέλων δημιουργεί συγκίνηση και όλοι μαζί, γύρω από το λαμπερό δέντρο, βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες και ανταλλάσσουν ευχές. 

Το μήνυμα, που εμφανίζεται την επόμενη μέρα στην οθόνη της τηλεόρασης, μπερδεύει κάποιες διαγωνιζόμενες ενώ κάποιες άλλες μοιράζουν νοερά τα μειονεκτήματα. Η πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM 5 βρίσκεται μπροστά τους και ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσορίζουν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας.

GNTM 5: Η ξεχωριστή φωτογράφιση του σημερινού επεισοδίου

Το concept, που καλούνται να υπηρετήσουν, χωρίζεται σε δύο μέρη: στο πρώτο θα υποδυθούν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της – και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού- ενώ στο δεύτερο μέρος θα πρέπει να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα Georg Jensen, που φορούν.

Η Μαρίτα η οποία στο προηγούμενο πλατό κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία επιλέγει μία κοπέλα που θα έχει λιγότερο χρόνο στη φωτογράφιση. Η ίδια επιλέγει την Κότυ η οποία δε φαίνεται ξαφνιάζεται.

Κατά τη διάρκεια του σετ η Μύρια, που αποτελεί ένα από τα φαβορί του φετινού παιχνιδιού, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

GNTM 5

Τα ζητούμενα είναι πολλά και δύσκολα και οι απαιτήσεις των κριτών και του φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, μεγάλες. Όλα τα μοντέλα δυσκολεύονται πολύ ενώ κάποια δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την αλλαγή του outfit μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ