Η νέα μέρα, που ξημερώνει στο σπίτι του GNTM 5μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας, βρίσκει τη Μαρίτα, ανανεωμένη και ανεβασμένη, σε άλλο δωμάτιο και την Κότυ με τη Μάρα να μη δείχνουν καθόλου ενοχλημένες.

Η model instructor Μαίρη Βυτινάρος και ο Χρήστος Μπίρμπας έρχονται να προσθέσουν χρώμα στη μέρα των μοντέλων, τα οποία καλούνται να εκφράσουν την ψυχολογία και τον χαρακτήρα τους χρησιμοποιώντας μία χρωματική παλέτα. Η νικήτρια του mini challenge είναι ιδιαίτερα τυχερή,  καθώς θα κερδίσει ένα κορυφαίο smartphone! Νικήτρια τελικά στέφθηκε η Γρηγοριάννα η οποία κέρδισε και το κινητό.

GNTM 5: Οι εκπλήξεις και η νέα δοκιμασία

Η επόμενη μέρα ξεκινά με τα γενέθλια της «μαμάς» Μιχαέλας, αλλά και το μήνυμα που αφήνει τα κορίτσια με ερωτηματικά, τα οποία λύνονται με την άφιξή τους στο location της δοκιμασίας.

Εκεί, τους περιμένουν μία αχανής έκταση,η Μαίρη Βυτινάρος, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας, τρία αυτοκίνητα και ο θρύλος Κώστας Στεφανής, που με την οδήγησή του ανεβάζει την αδρεναλίνη όλων! Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καράβας, το σημερινό disadvantage είναι το χειρότερο που έχει υπάρξει στον διαγωνισμό, αφού τα κορίτσια που θα το πάρουν θα έχουν μόνο τρία κλικ! Η Μάρα η οποία κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό, αποφάσισε να δώσει τα disadvantages στην Αλεξία Τράικο και στη Γεωργιάννα.

Τα μοντέλα καλούνται, φορώντας το western look της Χριστιάνας Χατζηπαπά που έρχεται από το Λονδίνο, να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο, που έχει μείνει μέσα στις λάσπες, αναπαριστώντας μία ρεαλιστική στιγμή από τα περιοδικά μόδας, με τον καλλιτέχνη-φωτογράφο Σπύρο Χαμάλη να ανεβάζει το concept σε άλλα επίπεδα.

Κάποια μοντέλα τα πηγαίνουν καταπληκτικά, όπως η Μύρια, κάνοντας τον Τάσο Σωφρονίου να εκστασιαστεί από ενθουσιασμό και να κάνει λόγο για το καλύτερο σετ της φετινής σεζόν, ενώ κάποια άλλα φαίνεται να χάνουν τα ζητούμενα, γεγονός που κρίνεται αυστηρά και στο πλατό, που ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ