Η γενική αίσθηση, κατά τη διάρκεια του σετ, δεν δίνει στα μοντέλα τη σιγουριά για τις τελικές φωτογραφίες τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο πλατό, όπου οι διαφωνίες της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, είναι ουσιαστικές, δίνοντας στα μοντέλα να καταλάβουν πόσο μεγάλη σημασία παίζει η αντίληψη, γενικά και ειδικά. 

Ο guest judge και μακιγιέρ των σταρ, Φρέντυ Καλομπράτσος, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει άψογη αισθητική και με το αλάνθαστο κριτήριό του δίνει ένα διαφορετικό το στίγμα στο πλατό. 

Το πλατό ξεκίνησε με θετική διάθεση και με καλά σχόλια για την Αλεξία Τράικο και τη Γρηγοριάννα. Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε όμως περισσότερο, ήταν η Μιχαέλα, η οποία είχε και το disadvantage. Η κοπέλα που απέσπασε αρνητικές κριτικές ήταν η Ειρήνη, στην οποία οι κριτές είπαν χαρακτηριστικά ότι η φωτογραφία ήταν κακή. Η Μύρια, η οποία είχε πάρει την καλύτερη δουλειά στο προηγούμενο πλατό, ακούσε όχι και τόσο καλά σχόλια και αμέσως απογοητεύτηκε.

GNTM 5: Η καλύτερη φωτογραφία και η κοπέλα που αποχώρησε

Την καλύτερη φωτογραφία και τη δουλειά, κατάφερε να πάρει η Μαρίτα. Μοντέλα, που πίστευαν ότι θα είναι στο top two, βρέθηκαν με έκπληξη να περιμένουν τη σειρά τους για να πάρουν τη φωτογραφία τους και η τελική δυάδα του bottom, στην οποία βρέθηκε η Βικτώρια και η Ειρήνη, απογοήτευσε τους κριτές, που με τις συμβουλές και τη στήριξή τους περίμεναν από τα μοντέλα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η κοπέλα που τελικά αποχώρησε από τον διαγωνισμό, ήταν η Ειρήνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ