Μόλις η δοκιμασία της αποχώρησης από το GNTM 5 ολοκληρώθηκε, τα κορίτσια ετοιμάστηκαν ώστε να βρεθούν στο πλατό και να κριθούν.

Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας κλήθηκαν να κρίνουν για ακόμα μία φορά τις κοπέλες και να αποφασίσουν ποια θα κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία αλλά και ποια θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

GNTM 5: Το πλατό, οι εντάσεις και η κοπέλα που αποχωρεί

Η γενική εικόνα της φωτογράφισης μεταφέρεται και στο πλατό, με guest judge τον «Mr. Styler» και fashion stylist Στέφανο Ζαούση, που με την πολύχρονη εμπειρία και τις άπειρες συνεργασίες, που έχει κάνει, μπορεί να συμβουλεύσει τα μοντέλα καταλλήλως.

GNTM 5

Η κριτική στο πλατό κινείται σε αυστηρά επίπεδα, με τους τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και Στέφανο Ζαούση, να επιπλήττουν τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες μαθαίνουν με τον δύσκολο τρόπο πως όσο περνάει ο καιρός ακόμα και τα πιο μικρά λάθη δεν συγχωρούνται.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη που κάλεσαν οι κριτές στο πλατό, ήταν η Γεωργιάννα η οποία άκουσε άσχημες κριτικές όχι μόνο για τη φωτογραφία της αλλά και για το σετ της. Όταν ήρθε η σειρά της Αλεξίας Τράικο η οποία άκουσε πολύ θετικά σχόλια, η Μαρίτα και η Γρηγοριάννα δυσανασχέτισαν τονίζοντας ότι δε θεωρούν ότι η Αλεξία Τράικο μπορεί να κάνει πολλά στον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, η Κότυ, η οποία είχε πάρει τη δουλειά στο προηγούμενο πλατό, ακούσε εξαιρετικά σχόλια από τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα, ενώ η Βίκυ Καγιά και ο Στέφανος Ζαούσης θεώρησαν ότι «κοροϊδεύει».

Μία ακόμα διαγωνιζόμενη η οποία άκουσε αρνητικά σχόλια, ήταν η Ειρήνη η οποία είχε το disadvantage που της είχε δώσει η Κότυ στο σετ.

Την καλύτερη φωτογραφία γι’αυτή τη δοκιμασία την κέρδισε η Μάρα ενώ η κοπέλα που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ήταν η Ραφαέλα η οποία ήταν μία από τις παίκτριες που είχαν μπει πρόσφατα στο σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ