Μετά την έντονη δοκιμασία, τα κορίτσια του GNTM 5 ετοιμάστηκαν ώστε να κατευθυνθούν προς το πλατό όπου θα κριθούν για τις φωτογραφίες τους.

Πολλές ήταν οι κοπέλες που θεώρησαν ότι το σημερινό πλατό θα είναι πολύ ενδιαφέρον αφού- όπως ανέφεραν- θα έχει πολλές εντάσεις και άγχος.

GNTM 5

GNTM 5: Το επεισοδιακό πλατό

Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας κλήθηκαν να κρίνουν, ως συνήθως, τις φωτογραφίες των κοριτσιών να αποφασίσουν ποια θα κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και ποια θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια του σετ, τα κορίτσια άκουσαν όσα έχουν να τους πουν οι κριτές και κάποιες δυσαρεστήθηκαν ενώ κάποιες άλλες χάρηκαν. Η Μύρια, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε τις καλύτερες κριτικές, ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου έκανε λόγο για την ωραιότερη εμπειρία φωτογράφισης που είχε μέχρι τώρα στη σεζόν.

Στη συνέχεια, η Μάρα η οποία στο προηγούμενο πλατό κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, απέσπασε αρνητικά κατά κύριο λόγο σχόλια με αποτέλεσμα να απογοητευτεί αρκετά. Η Γεωργιάννα, η οποία είχε disadvantage, κατάφερε να αποσπάσει σχετικά θετικές κριτικές.

Λίγα λεπτά μετά, η Μύρια ανακοίνωσε ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε την ώρα του πλατό. Όλοι αγχώθηκαν και έτρεξαν προς το μέρος της φωνάζοντας τον γιατρό. Η Βίκυ Καγιά, βοήθησε πολύ τη Μύρια δίνοντάς της οδηγίες ώστε να ηρεμήσει.

H κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Μύρια , ενώ η κοπέλα που δυστυχώς αποχώρησε από το διαγωνισμό ήταν η Μαρία.

Η τελική δεκάδα που διαμορφώθηκε είναι οι: η Γρηγοριάννα,η Κότυ,η Μάρα,η Μαρίτα,η Γεωργιάννα, η Ειρήνη,η Αλεξία,η Μύρια,η Βικτώρια και η Μιχαέλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ