Το bootcamp του GNTM είναι γεγονός και η Βίκυ Καγιά αφού υποδέχτηκε τις διαγωνιζόμενες του show αποκάλυψε ποια είναι εκείνη που κατάφερε να αποκτήσει το Golden Pass.

«Κυρίες μου, το Golden Pass του 2022 έχει κερδίσει με την αξία της και το σπαθί της, προσωπικότητα, πόζα, γλύκα, ομορφιά, στιλ, ταλέντο η Κάτια», ανακοίνωσε η παρουσιάστρια και μοντέλο ενώ έσπευσε να αγκαλιάσει την Κάτια.

Η διαγωνιζόμενη του GNTM πήρε τον λόγο, και εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά τρέμω. Δεν το περίμενα πώς θα ήμουν το Golden Pass. Πραγματικά δεν το περίμενα, είμαι τόσο ικανοποιημένη, τόσο περήφανη. Τέμω, δεν το περίμενα».

Στο επεισόδιο του bootcamp είδαμε όμως και την είσοδο της Μαίρης Βιτινάρος, της model coach η οποία ήρθε από την Αυστραλία. Η ίδια είναι εντυπωσιακή και το κοινό αλλά και οι διαγωνιζόμενες ενθουσιάστηκαν με την είσοδό της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, ωστόσο, δεν έμμεινε αδρανής και σχολίασε την είσοδο της Μαίρης Βιτινάρος στο GNTM, καθώς μέσα από τα social media έκανε ένα insta story. Η μέχρι πρότινος κριτής του tv show ανέφερε: «Hahahahaha, καλή».

«Η Σοφία ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στις οντισιόν, όχι να καθίσει παραπάνω. Στο bootcamp έρχεται η Μαίρη Βιτινάρος, από την Αυστραλία, και θα είναι η model coach των κοριτσιών και μετά θα δείτε πάρα πολλούς guests. Αλλά δεν αποκλείται η Σοφία να επιστρέψει προς το τέλος», είχε αναφέρει πρόσφατα η Βίκυ Καγιά.

gntm

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολιάζει το φετινό GNTM με τον πιο ειλικρινή και αληθινό τρόπο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ GNTM, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ