Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “GNTM” είδαμε να διαδραματίζεται μια άκρως συγκινητική στιγμή, καθώς ο υποψήφιος Μάκης Κατσανέας έκανε τους κριτές να λυγίσουν και να δακρύσουν.

Ο νεαρός υποψήφιος βρέθηκε μπροστά στους experts του reality show και με την ιστορία του τους έκανε να συγκινηθούν. Όταν αναφέρθηκε στη ζωή του και στις δυσκολίες που έχει βιώσει, λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και της περιπέτειας της υγείας της μητέρας του με τον καρκίνο.

GNTM

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια και την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, έκανε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ.  Κρύωνε και το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω ένα πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα».

Όταν τελείωσε τη διήγησή του, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δάκρυσε, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές του “GNTM” ευαισθητοποιήθηκαν πολύ. Οι τέσσερις τους, λοιπόν, εστίασαν στον καλό του χαρακτήρα και τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ GNTM,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ