Το Gntm 3 μόλις ολοκληρώθηκε και ο Ηρακλής  αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής.

Ο Ηρακλής ειναι το νέο Greece’s Next Top Model που κέρδισε τον μεγάλο τίτλο και τα πραγματικά ανεπανάληπτα και μοναδικά έπαθλα. Το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House ofJewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi SpaceStar. Και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, υπάρχει συνεργασία με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Οι  Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και ο coach Γιώργος Καράβας, συνεχάρησαν τον νικητή με μεγάλη υπερηφάνεια, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Στο live του τελικού για την ανακοίνωση του αποτελέσματος, υπήρξαν συνδέσεις από το εξωτερικό, βίντεο αναδρομών αλλά και η ψηφοφορία του κοινού, που είχε τη δυνατότητα να βαθμολογήσει ζωντανά το αγαπημένο του μοντέλο και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα!

Οι τέσσερις, που έφτασαν μέχρι τον τελικό και διεκδίκησαν τον τίτλο του GNTM 3, ήταν o Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη, ωστοσο ο Αιμιλιάνο δεν  τα κατάφερε τόσο καλά στο catwalk, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πριν το τελικό σετ της φωτογράφισης.

Αμέσως μετά οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και καθόρισαν το αποτέλεσμα του μεγάλου νικητή, που ανακοινώθηκε live από τους τέσσερις κριτές.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ