Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη και η Κυβέλη, ήταν τα μοντέλα, που αποτέλεσαν την κορυφαία τετράδα του GNTM 4, ωστόσο η Ειρήνη ήταν εκείνη που αποχώρησε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Το επεισόδιο του ημιτελικού τα είχε όμως όλα! Αγωνία, μια εντυπωσιακή φωτογράφιση με disco διάθεση, μια Κυβέλη που επισκίασε τους υπόλοιπους παίκτες με τις φωτογραφίσεις της, ενώ μάλιστα κατόρθωσε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις δύο φωτογραφίες της να αποτελούν τις καλύτερες της βραδιάς.

Φορώντας δημιουργίες Vrettos Vrettakos τα μοντέλα πόζαραν στον φακό του Κοσμά Κουμιανού σε δύο ξεχωριστά σετ. Τα μοντέλα κλήθηκαν να ξεχωρίσουν με τις πόζες και τη διάθεση τους και να επιβληθούν στο καρέ, ενώ πλαισιώνονταν τόσο από τους αντιπάλους τους, όσο και από βοηθητικούς ηθοποιούς.

Στην πρώτη λήψη το ζητούμενο ήταν να δείχνουν οι σταρ του dancefloor και στη δεύτερη να γίνουν το επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει. Η βραδιά είχε μεγάλες δόσεις αντιπαλότητας, καθώς τόσο η απόδοση στο σετ όσο και το άγχος της νίκης, αποκάλυψαν συμπεριφορές και απόψεις, ενώ στο πλατό είδαμε τον διαπληκτισμό της Ειρήνης με τον Κωνσταντίνο και την Όλγα, οι οποίοι με βάση την γνώμη της την επισκίασαν.

H στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος είχε μεγάλη αγωνία, με την Ειρήνη να ολοκληρώνει τη συμμετοχή της στο “GNTM” και τον Κωνσταντίνο, την Κυβέλη και την Όλγα να συνθέτουν την τελική τριάδα, η οποία θα διεκδικήσει το έπαθλο στον τελικό της 20ης Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε από τον ημιτελικό, καθώς αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας κι έτσι η παρουσία της στο πλατό δεν ήταν δυνατή. Με skype σύνδεση, όμως, συναποφάσισε με τους υπόλοιπους κριτές για τις φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων, έκανε την αξιολόγησή της και είπε τη γνώμη της από το σαλόνι του σπιτιού της.

Ο ημιτελικός του show του star είχε μεγάλο ενδιαφέρον και κατάφερε να κρατήσει αμείωτη την αγωνία των τηλεθεατών, ενώ η Ζενβεβιέβ Μαζαρί απέδειξε ότι έχει τα κατάλληλα skills για να εξελιχθεί σε μια ακόμα πιο δυνατή τηλεοπτική περσόνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ