Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής ότι έχει… άλυτα θέματα με τον Γιάννη Πλούταρχο και γι’ αυτό δεν τον θέλει πια καλεσμένο στο The 2Night Show.

Μία άγνωστη κόντρα ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα και αφορά σε δύο από τα λεγόμενα «καλά παιδιά» – ένα της τηλεόρασης και ένα του λαϊκού τραγουδιού. Μια κόντρα που αποκάλυψε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εκφράζοντας στον αέρα της πρωινής ραδιοφωνικής του εκπομπής την πίκρα του απέναντι στη συμπεριφορά του κορυφαίο τραγουδιστή απέναντί του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι είναι πικραμένος με τη συμπεριφορά του Γιάννη Πλούταρχου.

Μια πίκρα που, όπως φαίνεται, την κουβαλά αρκετά χρόνια, αφού έκανε λόγο για «θέματα» που έχει μαζί του και πρέπει κάποια στιγμή να λύσει.

Η αναφορά του στον Γιάννη Πλούταρχό, βέβαια, ξεκίνησε θετικά. «Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου. Πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του», είπε ο παρουσιαστής, για να συνεχίσει:

«Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα… Δεν έχει εμφανιστεί. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο».

Φαίνεται πως Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιάννης Πλούταρχος θα αργήσουν να συναντηθούν!

Τότε, η Νάνσυ Αντωνίου ανέφερε ότι μπορεί να τον καλέσει στο The 2Night Show για να μιλήσουν από κοντά και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, όμως ακολούθησε… η έκρηξη του Γρηγόρη. «Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος! Δικαίωμά μου δεν είναι;», είπε και συνέχισε: «Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι.»

Έκλεισε, δε, την αναφορά του στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ