Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για την πρωινή ζώνη ήταν πολλά, το προηγούμενο διάστημα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται ότι, τελικά, όντως είχε προσεγγιστεί από τα στελέχη του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», το μεσημέρι του Σαββάτου, οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου έκαναν κρούση στον παρουσιαστής, όμως εκείνος αρνήθηκε αμέσως.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή με τις υπάρχουσες συνθήκες, ενώ θεωρεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εν λόγω ζώνη.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ψάχνονται να κάνουν αρκετές αλλαγές στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και υπήρξαν σκέψεις ο Γιώργος Λιάγκας να μετακομίσει λίγο πιο νωρίς. Παράλληλα, θέλουν να τον εκμεταλλευτούν και σε άλλες ζώνες.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει:  «Να πω και κάτι, για να τελειώσει η πλάκα, γιατί αρκετά έχει κρατήσει. Να την κόψουμε κάποια στιγμή, γιατί πλάκα, πλάκα, ξεφεύγει… Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα. Αυτή η εκπομπή. Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν που εκεί που πονάμε, αλλάζουμε κάθε χρόνο κάποια πράγματα. Κάθε χρόνο γίνεται. Αυτή η εκπομπή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ