Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, άνοιξε την καρδιά του σχετικά με τη ζωή, την επαγγελματική του πορεία, τον γιο του και τους μεγαλύτερους φόβους του, στη Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή «I Love ΣουΚου».

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε:

«Σήμερα που έγινα 50 χρονών, κάθισα – και το λέω για πρώτη φορά – και έγραψα μία ταινία. Έβαλα έναν φίλο μου cameraman, έστησε μπροστά μου την κάμερα, την άνοιξε, του λέω «σε παρακαλώ, φύγε» και μίλησα επί 30 λεπτά απέναντι στον γιο μου, χωρίς να είναι εκείνος μπροστά φυσικά», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αν προλάβω να του τα πω μέχρι τα 20-25 του, δεν θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του τη δώσουν, για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει, τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει, θα μείνει απλά μια κασέτα», συμπληρώνει ο παρουσιαστής και τα λόγια του καθηλώνουν.

«Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο «μικρούλης» ακόμη. Οι φόβοι είναι ακόμη μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι για αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 «Θα ξαναέκανα πρωινό»

«Θα ξαναέκανα πρωινό στην τηλεόραση. Γιατί κάνω πρωινό και στο ραδιόφωνο, 13 χρόνια σερί. Δεν μου κάνει διαφορετικό εμένα πλέον η τηλεόραση με το ραδιόφωνο. Αν φανταστείς ότι μπήκαν και κάμερες, οπότε ένα μίνι τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι και το ραδιόφωνο. Θεωρώ ότι είμαι καλύτερος παρουσιαστής στο talk show» σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τα περισσότερα πράγματα στην τηλεόραση δεν είναι δημιουργία, αλλά σχολιασμός. Λίγοι είναι αυτοί που μέσα στο 2023 δημιουργούν πράγματα. Η τηλεόραση έχει πέσει σε μία… δεν θα έλεγα κρίση… Δεν πιστεύω ότι η τηλεόραση έχει γίνει αυτοαναφορική. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα sites, κάποιοι παρουσιαστές τους ενδιαφέρει αν θα γραφτούν στα sites ή όχι. Δεν με αφορά, δεν έχω καμιά σχέση με αυτό. Υπάρχει μια ομοιογένεια στο ότι όλοι κάθονται και σχολιάζουν μια εικόνα. Νιώθω ότι υπάρχουν λίγες καινοτομίες στην τηλεόραση το 2023» τόνισε ο παρουσιαστής .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ