Για 14 χρόνια ζευγάρι ήταν από τα πιο αγαπημένα και low profile ζευγάρια της ελληνικής καλλιτεχνικής ζωής. Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποφάσισαν λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της εγκυμοσύνης της να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, χωρίς αυτό να επηρεάσει τη συνεργασία τους στη «Μάγισσα», τη σειρά που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και έχει αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, το παιδί ήταν κάτι που ήθελαν όπως είχε αποκαλύψει η αγαπημένη ηθοποιός  στην εκπομπή I love Σου Κου και την Μπέτυ Μαγγίρα: «Ήταν μια εγκυμοσύνη που θέλαμε. Δεν έτυχε». Μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως το γεγονός πως ο Λευτέρης Χαρίτος έχει ένα μικρό αγόρι, από προηγούμενο γάμο και η ιδιαίτερα στενή σχέση που έχει με το παιδί του, καθυστέρησαν την απόφαση της να θέλει να αποκτήσει δικά της παιδιά. «Αισθανόμουν πως ήταν καλυμμένο αυτό το κομμάτι».

Στο μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων η Μαρκέλλα ήταν έγκυος, ενώ γέννησε τον Ιούνιο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα βαφτιστεί Μελία- Αφροδίτη και ήδη αποκαλούν Μελιώ.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισε να μας την παρουσιάσει μέσα από ένα insta story. Εκεί βλέπουμε την μικρούλα να κάνει μια από τις πρώτες της -υποθέτουμε αφού είναι μόλις 6 μηνών- προσπάθειες να σηκωθεί όρθια μόνη της, επιχειρώντας να στηριχτεί τραβώντας ένα σεντόνι.  

Δείτε το video:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ