Το My Style rocks έρχεται τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00 στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται τελικά από τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.
 
«Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους», προσθέτει ο ΣΚΑΪ.

my style rocks

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept.

Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να
κερδίσει τις εντυπώσεις. Το τρέιλερ παίζει ήδη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ