Με αφορμή την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι δέχτηκε σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη σε θεατρική τους συνεργασία την σεζόν 2008-2009, η Εβελίνα Παπούλια που είναι ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό Ελληνικό, ανάφερε στην εκπομπή της:  «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που έχει πει ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Επίσης στη ζωή μου δεν θεωρώ ότι μου έχει συμβεί κάτι που πρέπει να αναφέρω. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ δηλαδή έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει καμία σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Το ηχητικό απόσπασμα με τη φωνή της Εβελίνας Παπούλια προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», όμως η Φαίη Σκορδά το διέκοψε εκνευρισμένη. «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι, πιστεύει το ότι να σε προσβάλλει κάποιος και να σε ταπεινώσει είναι στο πλαίσιο της διδασκαλίας. Έχει τη δική της ιδιοσυγκρασία. Αλλά για εμένα τέτοια ημέρα, δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις!».

Η τηλεφωνική παρέμβαση της Εβελίνας Παπούλια στην εκπομπή Πρωινό

Λίγα λεπτά αργότερα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η Εβελίνα Παπούλια που απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά είπε: «Επειδή σε εκτιμώ και τον Γιώργο και όλους εσάς, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Εγώ το μοναδικό πράγμα που είπα είναι ότι αγαπώ και τη Ζέτα και τον Γιώργο και είναι φίλοι μου οι άνθρωποι. Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης. Τι δεν είναι της παρούσης; Εγώ είπα ότι σήμερα αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Στο παρελθόν όμως ακόμα και ο Κουν εξεφτέλιζε τους ηθοποιούς ως ένα μέσο διδασκαλίας. Δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα. Αυτό πλέον δεν είναι αποδεκτός. Γλυκιά μου ήταν κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα…Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια

Σε ανάρτησή της η Εβελίνα Παπούλια μίλησε ανοιχτά για τη θέση της. «Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή !! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο !! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και εχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα , για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο! Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ωρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια.

https://www.instagram.com/p/CKix45wlJLj/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ