Το Survivor All Star έρχεται και αποκαλύφθηκε ποια θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί σε παίκτη που θα βρεθεί με κινητό τηλέφωνο.

«Δεν θα δεχτώ να πιαστεί παίκτης με κινητό», φαίνεται να είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Όποιος παίκτης πιαστεί με κινητό θα αποχωρήσει από το Survivor All Star», αναφέρθηκε στην εκπομπή του ALPHA, καθώς οι κανονισμοί το απαγορεύουν.

«Το All Star έτσι είναι, δεν μπορείς να είσαι με όλους τους παίκτες. Κάποιοι θα είναι μέσα, κάποιοι δεν θα είναι. Δεν μπορούν όλοι να έρθουν, έχουν δουλειές, επίσης κάποιοι δε θέλουν, είναι φυσικό. Το 90% είναι μαζί μας και αν με ρωτάτε το All Star δε σημαίνει ότι πρέπει να τους φέρεις όλους. Πρέπει να κάνεις ένα καλό σόου με αυτούς που θέλουν να είναι στο show», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

«Θα τον ακολουθήσω τώρα τον Λιανό στο Instagram, εδώ. Χρησιμοποιώ το instagram για επαγγελματικούς λόγους. Έχω μία ομάδα οκτώ ανθρώπων που ασχολούνται με το instagram μου. Έτσι θα ακολουθώ τους πάντες από τον ψεύτικο λογαριασμό. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι «αδελφός» μου επομένως τον ακολουθώ παντού», προσέθεσε.

Οι παίκτες του Survivor All Star στις πρώτες δηλώσεις τους και η αναφορά στις αμοιβές τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR ALL STAR, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ