Το νέο φιλόδοξο μουσικό reality show του ΣΚΑΙ «House of Fame» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και οι συντελεστές πραγματοποίησαν την επίσημη φωτογράφιση. Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε η κάμερα του «Love it».

H Ελένη Φουρέιρα αναλαμβάνει την παρουσίαση των live shows και μίλησε γι’ αυτό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι το οποίο πάντα μου άρεσε και όταν μου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση από τον ΣΚΑΙ, κι έμαθα ποιο είναι το συγκεκριμένο project μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα, γιατί έχει να κάνει πολύ με τη δουλειά μου κι αυτό που κάνω. Δεν ξέρω ποιος από τους τέσσερις θα είναι ο πιο αυστηρός. Ίσως ο Φοίβος. Η Καίτη δεν νομίζω. Δεν νομίζω, όμως, ότι κανένας κριτής θέλει να είναι αυστηρός». Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής δήλωσε ότι εύχεται να βοηθήσει με την παρουσία του τα νέα παιδιά, ενώ με την μεγάλη του πείρα θα συμβάλλει αισθητά σε αυτό. «Θα είμαι δίκαιος και θα λέω αυτό ακριβώς που αισθάνομαι και προστάζει η πείρα μου». Από την άλλη, η μοναδική γυναίκα της κριτικής επιτροπής, Καίτη Γαρμπή, χαρακτήρισε την ομάδα «α’ εθνική» και υπογράμμισε: «Ο καθένας στο είδος του είναι ο καλύτερος και νομίζω θα έχουμε μια καταπληκτική συνεργασία. Όλοι έχουμε την καλή διάθεση να κρίνουμε με αγάπη, να είμαστε αμερόληπτοι και αντικειμενική».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τι είπε, όμως, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Καίτη Γαρμπή για την παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα; Ο δημοφιλής τραγουδιστής την χαρακτήρισε ως εξαιρετική και πολύ γλυκιά, ενώ η Καίτη Γαρμπή την χαρακτήρισε ως star και ως τον κατάλληλο άνθρωπο για τον ρόλο που της δόθηκε! Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε και για τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος ασχολείται κι εκείνος επαγγελματικά με το τραγούδι.

Στο ακόλουθο απόσπασμα θα πάρετε μια γεύση από το «House of Fame»…

 

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ