Το πρωί της Πέμπτης, κι ενώ στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» συζητούσαν για τον Γιώργο Λιάγκα, η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέφρασε την έντονη διαφωνία της με τον παρουσιαστή.

«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί πια βαρέθηκα να είμαι σε μία τηλεόραση όπου ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Ώπα ρε παιδιά ποιοι είμαστε εμείς, τι είμαστε; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δημοσιογράφοι; Εργαζόμενοι; Δεν δίνουμε αίμα; Είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο Γιώργος ως ο άνθρωπος που θα επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους δεν θα έχει; Πού είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί, όχι από τον Γιώργο, την Μαρία, την Ελένη, την Φωτεινή», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο Γιώργος εδώ εμφανίστηκε ω άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής αν δεν πάει καλά μία εκπομπή; Δεν έχω δει ποτέ σε μία εκπομπή να μένει ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής. Σε ποια εκπομπή έγινε αυτό; Μια ζωή οι άνθρωποι δίπλα δεν αλλάζουν και δεν χρεώνονται τις αποτυχίες; Εκπομπές που δεν έχουν πάει καλά, έχει ξηλωθεί όλο το σύστημα και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι ανέγγιχτοι παιδιά. Και το πρόβλημα παραμένει», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ