Η Ευτυχία Φαναριώτη, η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός που κρατούσε στο πρώτο «Καφέ της Χαράς» το ρόλο της «Ροδής» όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του «Καλοκαίρι #not» επιστρέφει στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, στα νέα επεισόδια που θα δούμε τον προσεχή Οκτώβρη.

«Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς που ξεκινάει τον Οκτώβριο. Σε κάποια επεισόδια και ανυπομονώ να δω τι έχουν γράψει ο Χάρης και η Άννα για τον ρόλο μου. Δεν μου έχουν πει ακόμη», δήλωσε η ηθοποιός.

Όσο για τη συμμετοχή της στο πρώτο «Καφέ της Χαράς», αποκάλυψε ότι αρχικά είχε κάνει οντισιόν για το ρόλο της δασκάλας. «Είχα κάνει οντισιόν για τον ρόλο της δασκάλας, που τον είχα διαβάσει ως ρόλο και μου άρεσε πάρα πολύ. Τελικά τον πήρε μία άξια και ταλαντούχα συνάδελφος η Σοφία Μουτίδου. Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, γιατί όταν το έμαθα ήταν η μέρα των γενεθλίων μου και νόμιζα ότι με πήρε ο Χάρης για να μου πει χρόνια πολλά. Μετά από λίγο καιρό ο Χάρης με ξαναπήρε και μου λέει Ευτυχία σου έχω γράψει κάτι πολύ ωραίο για να σε αποζημιώσω. Ήταν ένας ρόλος εξαιρετικός, ευφάνταστος κι αγαπήθηκε πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν είχα ξαναβγεί. Το Καφέ της Χαράς δεν ήταν απλά μια βοήθεια, έγινα γνωστή από αυτό.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!