Η Ναταλία Γερμανού και ο ALPHA ανανέωσαν τη συνεργασία τους και η δημοφιλής παρουσιάστρια θα ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού!

Το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν στη Ναταλία και τη ζώνη που κατέχει τα Σαββατοκύριακα, με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται“, η οποία σημειώνει υψηλά ποστοστά τηλεθέασης.

«O Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο
καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Γιατί… μόνο με τη Ναταλία… “Καλύτερα δε γίνεται”
», ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση!

ναταλία γερμανού

Το “Καλύτερα δε γίνεται!” προβάλλεται για 5η σεζόν. Συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της Τέχνης, άνθρωποι που απασχόλησαν με τη δράση τους, τα νέα της εβδομάδας προβάλλονται στην εν λόγω εκπομπή.

Μαζί με τη Ναταλία Γερμανού η Ναταλία Αργυράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Ο Χρήστος Κούτρας λέει τηλεοπτικές ειδήσεις, ο Γιάννης Κορδώνης με τον ιδιαίτερο σχολιασμό του «κλείνει» το μάτι στην  επικαιρότητα! Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη και στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ