Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα” και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα περιστατικά που έχει βιώσει στο θέατρο αλλά και για τα περιστατικά που ακολούθησαν τις δημόσιες καταγγελίες της στο πλαίσιο του κινήματος Metoo.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έχει συμβεί να αρρωστήσω όσο ήμουν πάνω στη σκηνή Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο, δεν είθισται να λείπουμε απ’ το θέατρο οι ηθοποιοί. Είναι λίγο περίεργο αυτό για τη δουλειά μας, ότι είσαι αναγκασμένος να παίζεις συνέχεια. Εκείνη τη στιγμή που ήταν τόσο φρέσκο το γεγονός δεν το έβλεπα έτσι, λίγες μέρες μετά βέβαια ήταν βοηθητικό το να παίζω στο θέατρο.”

Ακόμη μίλησε για τα πρώτα σκηνοθετικά της βήματα και για την τηλεοπτική της επιστροφή στη νέα σειρά της ΕΡΤ “Όρκος”.

Αναφορικά με τη σχέση της με τα παιδιά της δήλωσε: “Δεν μου κάνουν παράπονα τα παιδιά μου που απουσιάζω, ευχαριστιούνται που δεν έχω πολύ χρόνο για να τους πρήζω. Δεν πιστεύω στην έννοια της φιλίας με τα παιδιά μου. Είμαι η μαμά τους, αν θέλουν φίλους έχουν τους δικούς τους, δεν έχουν ανάγκη από μένα.

Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις της και για την προσωπική της εμπειρία με το κίνημα Metoo: “Υπήρχε μια θετική αύρα στις δηλώσεις μου. Με πλησίασαν πολλοί για να μου εκμυστηρευτούν προσωπικά τους ζητήματά τους μετά το κίνημα Metoo.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ