Το OPEN έχει εντάξει αρκετά προγράμματα ψυχαγωγικού περιεχομένου στη φαρέτρα του, ενώ μάλιστα η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στον σταθμό μετά τη σύντομη μετακόμισή της στο MEGA.

Η εκπομπή «Στην Αννίτα» θα κάνει πρεμιέρα περί τα τέλη Νοεμβρίου, και ίσως στις 20, σύμφωνα με πληροφορίες μας, με μια εκπομπή που θα δίνει βήμα στο τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια θα προσγειωθεί στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του καναλιού και θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τους τηλεθεατές της, ενώ θα παίζει παιχνίδια μαζί τους.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου δεν έχει ακόμα προβληθεί και δεν έχει κάνει πρεμιέρα. Το OPEN επιθυμεί να βγάλει πρώτα στον αέρα όλα τα καθημερινά του προγράμματα, και αφού συμβεί αυτό να αρχίσει να μεταδίδεται η εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Στην εκπομπή αυτή θα συμμετείχε και ο Φοίβος Παπαδάκης, μαζί με τη Ναταλί Κάκκαβα, τον Τριαντάφυλλο, τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τη Μαριάντα Πιερίδη. Ωστόσο, ο Φοίβος αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες να ενταχθεί στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» την οποία παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Όπως μάς ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον της εκπομπής ο Φοίβος εντάσσεται στην εκπομπή «λόγω της ειδησεογραφικής του ιδιότητας», καθώς η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη θα λάβει κι άλλες «ενισχυτικές κινήσεις όσον αφορά τους συνεργάτες τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες». Ο Φοίβος Παπαδάκης, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα αποτελεί μόνιμη προσθήκη στο «Πρωινό ΣουΣου» ή θα αποδεσμευτεί όταν η εκπομπή του Σαββατοκύριακου βγει στον αέρα.

Το πρωινό του Σαββατοκύριακου του OPEN, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο ώστε όλα να είναι πλήρως έτοιμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ