Η Ελένη Τσολάκη παρουσιάζει στο ΟPEN την εκπομπή «Open Weekend» και αρκετός λόγος γίνεται για το τηλεοπτικό μέλλον της δημοφιλούς τηλεπαρουσιάστριας, καθώς οι φήμες θέλουν τον ΑΝΤ1 να την επιθυμεί στο δυναμικό του.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στην παρουσιάστρια και τις συζητήσεις που γίνονται.

Αυτό που έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ είναι ότι η Ελένη αναμένεται την προσεχή Δευτέρα να πραγματοποιήσει ραντεβού με το ΟPEN, επιθυμία του σταθμού, ενώ αυτό που ειπώθηκε είναι πως η παρουσιάστρια θέλει περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό στην εκπομπή της.

ελένη τσολάκη

Ακόμα, η Ελένη Τσολάκη αποτελεί -σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ-, πρόσωπο που επιθυμεί ο ΑΝΤ1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου -κάτι που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες ως φημολογία-, ενώ η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι έχει γίνει ήδη ραντεβού με τον ΑΝΤ1. «Γνωρίζω ότι έχει γίνει ήδη ραντεβού εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σε άλλο σημείο, γνωστοποίηθηκε πως και το STAR έχει σκεφτεί να ενσωματώσει την Ελένη Τσολάκη στο δυναμικό του. Το τι θα γίνει τελικά αναμένεται να έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αφού οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ