Τη Μπέττυ Μαγγίρα συνέντησε η κάμερα της εκπομπής, «Happy Day», στη βάφτιση του γιου του Παναγιώτη Χατζηδάκη, και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολίασε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό».

«Ο ανταγωνισμός είναι καλό να υπάρχει γιατί σε κάνει καλύτερο. Είναι βέβαια πολύ μεγάλος, οπότε αναγκαστικά μοιράζεται μοιράζεται πάρα πολύ η πίτα», δήλωσε αρχικά η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την ίδια να δηλώνει: «Προφανώς για να φύγει η κοπέλα δεν τα βρήκαν, δεν ταίριαξαν. Χημείες είναι αυτά, καμιά φορά ταιριάζεις, καμιά φορά δεν ταιριάζεις».

δούκισσα νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έμεινε μόνο δύο εβδομάδες στο «Πρωινό» με τον ΑΝΤ1 να εκδίδει ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το «Πρωινό», ενώ ήδη αναζητείται η αντικαταστάτριά της. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», είχε αναφέρει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Δούκισσα Νομικού πραγματοποιεί συζητήσεις με το κανάλι προκειμένου να συναποφασίσουν ποιο project θα αναλάβει να παρουσιάσσει στο τηλεοπτικό κοινό του σταθμού.

Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο βήμα στον ΑΝΤ1 και οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ