Η Δέσποινα Βανδή βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ξάφνιασε τον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν κατάλαβε τη φωνή της και την μπέρδεψε στην αρχή με την Ματίνα Παγώνη!

«Είμαι η κυρία Παγώνη αυτοπροσώπως» του είπε η τραγουδίστρια με χιούμορ, ενώ στη συνέχεια του αποκάλυψε την ταυτότητά της: «Είμαι αυτή που έχει το αυθεντικό τραγουδάκι που μόλις διέλυσες», αφού ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια επανεκτέλεση του hit «Δέκα εντολές».

Μουτσινάς Δέσποινα Βανδή

Οι δυο τους συνομίλησαν αρκετά ενώ η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να κάνει πρόταση στον Νίκο Μουτσινά να βρεθούν μαζί στη σκηνή του επόμενου «J2US», λέγοντας: «Μου είπαν ότι θα τραγουδήσεις τις “Δέκα εντολές” και λέω να μια καλή ευκαιρία να πούμε στον Νίκο να κάνουμε κάτι μεταξύ μας όταν ξανακάνουμε το “J2US”», λόγια με τα οποία πιστοποίησε ότι θα βρεθεί ξανά στην κριτική επιτροπή του show.

Παράλληλα, μίλησαν για την εκπομπή «My Greece», την οποία παρουσιάζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια κι εκείνη αναφέρθηκε στην εμπειρία αυτή αλλά και στις συνθήκες του covid-19, ενώ ακόμη αναφέρθηκαν στο νέο της τραγούδι «Πέτρα».

Η Δέσποινα Βανδή στον Νίκο Μουτσινά

 

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ