Στην εκπομπή «Πρωινό μας» όπου συμμετέχει η Έλενα Χριστοπούλου έγινε αναφορά στο «My Style Rocks», όπου συμμετείχε ως κριτής στο παρελθόν.

«Γιατί δεν λένε από την αρχή, πως στο My Style Rocks τα θέλουμε όλα, εκτός από τη Χριστοπούλου;», δήλωσε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της η μάνατζερ.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η παρουσιάστρια του morning show έκανε εξέφρασε την άποψή της, αφού άκουσε όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Έχεις ένα σταθμό κι έχεις κι έναν άνθρωπο που δουλεύει σε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη. Σου λέει, από το να πάρω ένα πρόσωπο που το έχω ήδη εκεί το πρωί τρεις ώρες και να το έχω άλλες τρεις ώρες το απόγευμα, ας την αλλάξω και ας πάρω κάποιον άλλον στη θέση της», είπε αρχικά.

Ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε: «Πώς ξέρεις ρε παιδί μου ότι αν σου κάνουν πρόσκληση να πας κάπου δεν θα πας γιατί δεν μπορείς εκείνη την ημέρα γιατί έχεις μια άλλη υποχρέωση, αλλά θες να στην κάνουν για να μην νιώθεις στην απ’έξω. Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί είναι το πρωί τρεις ώρες και είναι λογικό και ο σταθμός να σκέφτεται ότι δεν θα κάψουμε το πρόσωπο και πρωί και μεσημέρι και το απόγευμα και ούτε μπορεί να δουλεύει 25 ώρες τη μέρα. Παρ’ όλα αυτά, τιμής ένεκεν, γουστάρεις να έρθουν να σου κάνουν την πρόταση κι ας ξέρεις ότι δεν μπορείς να την κάνεις».

Ασπίδα προστασίας η Έλενα Χριστοπούλου για τα σχόλια που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εμφάνισή της στο Love Island

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ