Για το σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο, και για το μωράκι που τους άλλαξε τη ζωή μίλησε σήμερα η Δήμητρα Βαμβακούση στην Ελένη Τσολάκη και στο «Πρωινό Σου Σου».

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πολύ δεμένο ζευγάρι. Δύο άνθρωποι που ενώθηκαν και λόγω της πίστης τους στον Θεό, δοκιμάστηκαν από τις δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο τους και ευτύχησαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, που γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου.

Πέντε μηνών πλέον, το μωρό τους τούς έχει ξετρελάνει και τους δύο και η Δήμητρα Βαμβακούση, καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη στο OPEΝ, δήλωσε: «Το μωρό μου μοιάζει στον κούκλο άνδρα μου. Ανυπομονώ να μιλήσει! Προσπαθώ να περνάω πολύ χρόνο μαζί της».

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση, εκτός όλων των άλλων, είναι κι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι!

Τι γίνεται, όμως, όταν χρειάζεται να λείψει από το σπίτι; «Όταν λείπω, το τηλέφωνο το έχω δίπλα μου, αλλά εμπιστεύομαι πολύ τον Γιώργο. Τις νύχτες ξυπνάει και ο Γιώργος και το μωρό… Δεν μπορώ να περιγράψω όσο νιώθω για το μωρό μας, είναι μια ευλογία που την έχουμε».

Αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 22 κιλά, τα οποία όμως έχασε το διάστημα μετά τη γέννα, και είπε για το σύντροφο της ζωής της: «Ο Γιώργος αγαπάει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις. Με κάνει να αγαπάω τον εαυτό μου περισσότερο!»

δήμητρα βαμβακούση
Η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος την κάνει να αγαπά περισσότερο τον ίδιο της τον εαυτό.

Επίσης, η Δήμητρα Βαμβακούση ξεκαθάρισε ότι το ζευγάρι σκέφτεται αν θα ζήσει μόνιμα στην Αθήνα ή στη Σκιάθο και πως «Ο Γιώργος θέλει να μάθει στην κόρη μας τη θάλασσα», ενώ συμπλήρωσε: «Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά μόνο στο πλευρό του Γιώργου».

Δείτε τη συνέντευξη της Δήμητρας Βαμβακούση στο «Πρωινό Σου Σου» και στην Ελένη Τσολάκη:

Photos: Instagram/dimitravmk

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ