Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, παρόλο που αποχώρησε από το «Πρωινό», και αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μιας νέας εκπομπής η οποία θα προβληθεί από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star», γνωστοποιήθηκαν λεπτομέρειες για το νέο τηλεοπτικό project της Δούκισσας. Αρχικά, η εν λόγω εκπομπή επρόκειτο να προβληθεί τον Ιανουάριο αλλά τελικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του STAR θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Δούκισσα Νομικού

Η εκπομπή που αναλαμβάνει η Δούκισσα Νομικού θα είναι ένα μαγκαζίνο με γυναικεία θέματα, μαγειρική και συνεντεύξεις, κάτι το οποίο έχει ξαναπαρουσιάσει στο παρελθόν με την εκπομπή «Joy». Η εκπομπή αυτή θα είναι μαγνητοσκοπημένη και θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Η Δούκισσα Νομικού συνεχίζει, λοιπόν, κανονικά τη συνεργασία της με τον ANT1, ενώ αυτό το τηλεοπτικό project θα αποτελέσει το καινούργιο βήμα της στη μικρή οθόνη.  Ωστόσο, ο σταθμος δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια ανακοίνωση ή γνωστοποίηση παραπάνω πληροφοριών για τη συνεργασία τους. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», είχε αναφέρει το κανάλι του Αμαρουσίου όταν η Δούκισσα αποχώρησε από το «Πρωινό».

Η Δούκισσα Νομικού στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ