Από τη Δευτέρα 5/9 η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα καλημερίζουν το τηλεοπτικό κοινό με το ανανεωμένο «Breakfast@star». Το ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό Hello! και στον Σάββα Μπίτζα και αναφέρθηκε στο νέο του βήμα στη μικρή οθόνη με τη χαρά τους να είναι έκδηλη.

Ξεκινάτε στο Star με το «Breakfast@star». Πώς αισθάνεστε, αλλά και πώς προέκυψε η πρόταση;

Ένα υπέροχο πρωινό χτύπησε το τηλέφωνο της Ελένης και μας είπαν να πάμε στα γραφεία του Star γιατί είχαν στο μυαλό τους μια υπέροχη ιδέα. Η ομάδα μας μας προσφέρει μεγάλη χαρά και ασφάλεια, μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχουν όλοι εξαιρετικές ιδέες και κάθε μέρα μάς δείχνουν πόσο πιστεύουν σε μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για την πρώτη μας καλημέρα.

Είστε χαρούμενοι που εντάσσεστε στην οικογένεια του Star;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Από την αρχή αυτό που γνωρίζαμε –όπως και όλος ο κόσμος– ήταν ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο κανάλι με τεράστια δυναμική. Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και βασισμένο στις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι, νιώσαμε κι εμείς αμέσως άνετα και οικεία και ότι μπαίνουμε σε μια ζεστή οικογένεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο.

Το θετικής αύρας τρέιλερ της εκπομπής μάς σύστησε και τους συνεργάτες που θα σας πλαισιώσουν, με την Ελένη Καστάνη να αποτελεί για αρκετούς έκπληξη. Ήταν δική σας ιδέα και σε τι ρόλο θα τη δούμε;

Το τρέιλερ αντικατοπτρίζει το προφίλ της εκπομπής και ενθουσιαστήκαμε μόλις είδαμε το αποτέλεσμα. Το «Breakfast@star» βασίζεται στη χημεία της ομάδας και την παρέα, η οποία έχει ήδη δημιουργηθεί. Είναι θετικοί και αληθινοί άνθρωποι, με ωραία διάθεση και αισιοδοξία, συναισθήματα που θέλουμε να βιώσουν και οι τηλεθεατές. Όσο για την Ελένη Καστάνη, ήταν μια ιδέα του καναλιού και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γεμίζει το χώρο με την ενέργεια, την αύρα και το έξυπνο χιούμορ του και –φυσικά σε συνδυασμό με το ταλέντο της στην επικοινωνία– δίνει κάτι ξεχωριστό σε όλους μας. Ο ρόλος της είναι να μην έχει ρόλο! Να είναι απλώς ο εαυτός της, αυτός που αγαπάμε όλοι χρόνια τώρα, και να μας μεταφέρει τη δική της μοναδική οπτική σε μια στήλη που αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αναλαμβάνετε μια εκπομπή η οποία προϋπήρχε καθώς ο τίτλος παραμένει ο ίδιος. Αρκετοί ίσως σπεύσουν να κάνουν συγκρίσεις με τους προκατόχους σας, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Είναι λογικό, επόμενο και απολύτως κατανοητό να υπάρξει σύγκριση με την Ελίνα και τον Γιώργο – όπως και στα παιδιά ίσως υπήρξε σύγκριση με τον Κρατερό και την Κατερίνα. Όλοι κρινόμαστε και αξιολογούμαστε συγκριτικά με κάποιον άλλο, αυτό όμως δεν είναι κάτι που βλέπουμε αρνητικά. Ξεκινάμε με όρεξη και ευχόμαστε να κερδίσουμε με τον τρόπο μας και μαζί με όλη την ομάδα την αγάπη των τηλεθεατών.

Διαβάστε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ