Στο δυναμικό του STAR ανήκουν με κάθε επισημότητα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με το Star να ανακοινώνει την συνεργασία τους με επίσημη ανακοίνωση.

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.  Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική
σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star
», αναφέρει η ανακοίνωση αρχικά καθιστώντας σαφές ότι ο τίτλος του πρωινού μαγκαζίνο παραμένει ο ίδιος.

Ελένη Χατζίδου

Στη συνέχεια, η ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε όσα θα δούμε να παρουσιάζουν στο κοινό και με ποιον τρόπο, επισημαίνοντας: «Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Το ζευγάρι, λοιπόν, επιστρέφει στη μικρή οθόνη και αναμένεται να βάλει τα δυνατά του προκειμένου να κρατήσει όσο το δυνατόν καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιοι θα είναι οι συνεργάτες που θα τους πλαισώσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ