Η Φαίη Μαυραγάνη από εδώ και στο εξής θα ανήκει στο δυναμικό του ANT1, με την παρουσιάστρια να επιστρέφει στο κανάλι μετά από σχεδόν μα δεκαετία, oλοκληρώνοντας τη συνεργασία της με το Open. Ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και την καλωσόρισε, τονίζοντας τα δυνατά της σημεία.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη. Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση.

Φάιη Μαυραγάνη

«Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη
δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα. Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή “Στούντιο με θέα”
», συμπλήρωσε ο ANT1.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αναλαμβάνει τα ηνία της νέας εκπομπής του Σαββατοκύριακου του σταθμού, η οποία θα ενημερώνει το κοινό για όσα διαδραματίζονται σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, και με θέματα που άπτονται της επικαιρότητας και όσων αφορούν τους τηλεθεατές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ