Η Φαίη Σκορδά θέλησε να αφιερώσει λίγο από τον τηλεοπτικό της χρόνο στον ΣΚΑΪ και να αναφερθει στον Βασίλη Νομικό, τον μέχρι πρότιμνος συνεργάτης της στο «Πρωινό μας».

Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή του να ολοκληρώσει τη συνεργασία τους και παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, αν και εφόσον ο Βασίλης Νομικός το επιθυμήσει.

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά τον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας. Ήταν μια διθκή του απόφαση και σκέψη, οριστική, να μην συνεχίσει μετά από περίπου δύο μήνες. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά η Φα;ίη Σκορδά.

φαίη σκορδά

Στη συνέχεια, η παρουσίαστρια δήλωσε για τον πρώην συνεργά τη της: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, συνεργάτης. Είναι κύριος. Η πόρτα της εκπομπής μας είναι πάντα ανοιχτή και τον περιμένει μια θέση. Αποχαιρετηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα».

Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει το «Πρωινό μας» με τους υπόλοιπους συνεργάτες της και παρουσιάζει ποκίλης ύλης θέματα στο κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ