«Για την Ελεονώρα μιλάνε όλοι με τα καλύτερα λόγια», δήλωσε η Φαίη Σκορδά για την παρουσιάστρια του MEGA.

Η διακοπή της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» φόρτισε πολύ το τηλεοπτικό τοπίο, με πολλούς να τοποθετούνται επάνω στο θέμα και να σχολιάζουν τις δηλώσεις που έκανε η ίδια η παρουσίαστρια επάνω στο θέμα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Ελεονώρα είχε μιλήσει τόσο στον αέρα του «MEGA Καλημέρα», μεταφέροντας στο κοινό της εκπομπής όσα ανακοινώθηκαν στους συντελεστες από τους υπεύθυνους του σταθμού, ενώ στη συνέχεια είχε κάνει και δηλώσεις στις κάμερες που την περίμεναν έξω από το στούντιο, απαντώντας σε όσους έσπευσαν να υπονοήσουν ότι αδιαφόρησε για τους συνεργάτες της και συγκεκριμένα στον Θοδωρή Ρακιντζή.

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται από το πρωί στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ λόγω της πρόωρης διακοπής της εκπομπής της από το MEGA. (Photo: instagram/nonoram)

Τις δηλώσεις αυτές υπερασπίστηκε στον αέρα της δικής της εκπομπής η Φαίη Σκορδά, μιλώντας μάλιστα για το ήθος της συναδέλφου της και κάνοντας λόγο για «ψύχραιμη αντιμετώπιση του θέματος».

Φαίη Σκορδά
H Φαίη Σκορδά πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της συναδέλφου της στον αέρα του «Fay’s Time».

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό για μένα είναι ένα συν για την Ελεονώρα, το ότι μίλησε και απάντησε μέσα από την εκπομπή της, μεταφέροντας αυτά που της είπε ο σταθμός. Θα μπορούσε να έχει γίνει οτιδήποτε άλλο… να βγάλει παράπονο, να αφήσει μπηχτές, να μην αναφέρει τίποτα και να τα πει μετά μέσα από άλλες εκπομπές ή να απαντήσει μέσα από τα social media της».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε την Ελεονώρα Μελέτη «επαγγελματία» και συμπλήρωσε: «Σέβεται το ψωμί της και τον σταθμό που εργάζεται… Ήταν απόλυτη και πολύ καλά έκανε».

Αναφορικά, δε, με τη γενικότερη συμπεριφορά της και τη στάση της απέναντι στους συνεργάτες της, η Φαίη Σκορδά ήταν κατηγορηματική: «Πάντα μέσα στον χώρο ξέρουμε πώς μπορεί να είναι κάποιος απέναντι στους συνεργάτες του, πέραν της τηλεοπτικής του δημόσιας συμπεριφοράς. Για την Ελεονώρα ποτέ δεν έχει ακουστεί να έχει μία άλφα συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα της. Μιλάνε με τα καλύτερα λόγια όλοι».

Δήλωσε, δε, σίγουρη ότι θα βρει εκ νέου τη θέση της στην τηλεόραση, αφού είναι ένα «πολυεργαλείο», το οποίο, όπως είπε «θα κάνει κάτι που της ταιριάζει και της αρέσει» και δικαιολόγησε απόλυτα τη συμπεριφορά της, τονίζοντας: «Άκουσα ότι εξαφανίστηκε μετά τη συνάντηση. Το “εξαφανίζομαι” δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θέλω να σου δώσω εξηγήσεις αλλά ότι μπορεί να θέλω λίγο τον χρόνο μου να διαχειριστώ τι έχει συμβεί».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο «Fay’s Time» για την Ελεονώρα Μελέτη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ