Mε άκρως ανατρεπτικό τρόπο θα ολοκληρωθεί ο επιτυχημένος 3ος κύκλος της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς», που ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV που κυκλοφορεί, στο φετινό φινάλε της δραματικής σειράς τους MEGA, η Αμαλία, τυφλωμένη από το μίσος, βάζει σκοπό της ζωής της, εκτός από την Αθηνά, να καταστρέψει και τον Ισίδωρο. Μάλιστα, οι συγκυρίες την ευνοούν ώστε να τον χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο!

«Η γη της ελιάς»: Τυφλωμένη από το μίσος, η Αμαλία βάζει σκοπό της ζωής της να διαλύσει τον Ισίδωρο.

Αρχικά, όταν η Ελευθερία, η γυναίκα που κρατάει την Αγγελική, ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι σκοπεύει να σταματήσει να εργάζεται για τους Βρεττάκους, καθώς θα δουλέψει στο σπίτι της αδελφής της που έγινε μητέρα, η γραμματέας σκέφτεται ότι της δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία ώστε να πάρει τον έλεγχο του σπιτιού στα χέρια της. Έτσι, αμέσως προθυμοποιείται να βρει η ίδια τη νέα υπάλληλο που πρόκειται να φροντίζει την κόρη του Μάνου και της Μαρίνας και ζητάει από τον σύζυγό της να αφήσει πάνω της το εν λόγω θέμα.

«Η γη της ελιάς»: Ανυποψίαστοι για το κακό που θέλει να προκαλέσει η Αμαλία, Μάνος και Μαρίνα δεν φέρνουν αντίρρηση όταν προθυμοποιείται να βρει η ίδια τη γυναίκα που θα φροντίζει την κόρη τους.

Ο σκοπός της Αμαλίας είναι να βρει ένα πρόσωπο και να το χρησιμοποιεί ως τσιράκι της ώστε να μαθαίνει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της και να καθοδηγεί η ίδια τις αποφάσεις που παίρνονται μέσα στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή, σκοπεύει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των πάντων.

Ωστόσο, το αρχικό της πλάνο διαλύεται όταν ο Ισίδωρος τη χωρίζει και τη διώχνει από το σπίτι κακήν κακώς. Οπότε η Αμαλία είναι αναγκασμένη να σκεφτεί κάτι άλλο για να αποκτήσει ξανά δύναμη και εξουσία. Οι μέρες περνούν και η γυναίκα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ισίδωρο, πιστεύοντας ότι θα τον ηρεμήσει. Όμως ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος να τη χωρίσει και επίσημα, αφήνοντάς την στον άσο.

«Η γη της ελιάς»: Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να χωρίσει την Αμαλία και δεν ακούει κουβέντα.

Κάποια στιγμή, όταν ο Λυκούργος, που έχει αναλάβει το διαζύγιο, την ενημερώνει ότι πρόθεση του εν διαστάσει συζύγου της είναι να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο για να μην της δώσει τα 500.000 ευρώ που δικαιούται, η Αμαλία εξοργίζεται. Τότε θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να τιμωρήσει με σκληρό τρόπο τον Ισίδωρο για τον χωρισμό τους.

Γνωρίζοντας ότι ο ισχυρός άντρας έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή του, την Αγγελική, το παιδί γίνεται μοιραία ο στόχος της εκδίκησης. Έτσι, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την απουσία της Ελευθερίας ώστε να πλησιάσει το παιδί και να το χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τον κακόβουλο σκοπό της, κάνοντας την Αγγελική θύμα εκδίκησης.

η γη της ελιάς
«Η γη της ελιάς»: Η Αμαλία σκοπεύει να χτυπήσει τον Ισίδωρο εκεί που πονάει περισσότερο, δηλαδή στην αγάπη του για τη μικρή Αγγελική.

Όπως θα δούμε, η Αμαλία, κυριευμένη από εκδικητική μανία, οδηγείται σε ακραίες πράξεις, που επηρεάζουν δραματικά τη ζωή όλων των μελών της οικογένειας Βρεττάκου και καταστρέφουν τον Ισίδωρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ