Η γη της ελιάς: Ο Φίλιππος αποφασίζει να επιστρέψει στις σπουδές του και αφήνει πίσω γυναίκα και παιδί!

Οι εφιάλτες της Βασιλικής επιβεβαιώνονται όταν ο Φίλιππος της ανακοινώνει την απόφασή του να φύγει από τη Μάνη για να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα.

Ο Χρήστος ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη όταν ένας θάνατος του αλλάζει τα σχέδια, ενώ η Ξένια ξεγελά τον Δημοσθένη και εξαφανίζεται μαζί με το μωρό της στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, «Η γη της Ελιάς».

Η γη της ελιάς
Η γη της ελιάς: Ο Φίλιππος… ξελογιάζεται στην Αθήνα και αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στις σπουδές του.

Μετά τους εφιάλτες που βασανίζουν κάθε βράδυ τη Βασιλική, η περίεργη συμπεριφορά του Φίλιππου έρχεται να προστεθεί στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι. Η επικείμενη δίκη της Χάιδως έχει προκαλέσει άγχος και νευρικότητα σε όλους και ο γιος της ειδικά δείχνει πολύ επηρεασμένος. Λίγο πριν την ημέρα του δικαστηρίου, όμως, ο Φίλιππος ανακοινώνει στη μητέρα και τη γυναίκα του ότι πρέπει να πάει εσπευσμένα στην Αθήνα για να βρει έναν έμπορο που του χρωστάει λεφτά και φεύγει από το σπίτι.

Η Βασιλική παραξενεύεται αλλά προσπαθεί να δείξει κατανόηση και να μην του παραπονεθεί. Όμως, εκείνος τραβάει κι άλλο το σκοινί, καθώς την παίρνει τηλέφωνο και της ανακοινώνει ότι θα μείνει για άλλη μια μέρα στην πρωτεύουσα επειδή συνάντησε δυο παλιές του συμμαθήτριες κι αποφάσισαν να βγουν. Η Βασιλική εξοργίζεται, ενώ η Χάιδω προσπαθεί να δικαιολογήσει τον γιο της αδυνατώντας όμως κι αυτή να καταλάβει τη συμπεριφορά του.

Η γη της ελιάς: Η Βασιλική δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει από το στόμα του Φίλιππου.

Όταν ο Φίλιππος θα επιστρέψει πια στη Μάνη, τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο ξεκάθαρα, αφού δηλώνει στη γυναίκα του πως δεν θέλει πια να δουλεύει στα κτήματα, αλλά θα γυρίσει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του. Με το που το ακούει αυτό η Βασιλική, τρελαίνεται. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της θέλει ξαφνικά να φύγει από κοντά της και προσπαθεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη, όμως ο Φίλιππος είναι αμετάπειστος.

Αμετάπειστος είναι και ο Χρήστος, που θέλει να χωρίσει την Αφροδίτη για να είναι με την Αριάδνη. Όμως, την ώρα που ετοιμάζεται να της μιλήσει, ένα δυσάρεστο γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα σχέδιά του… Ο θάνατος της κυρίας Ευτέρπης συγκλονίζει την Αφροδίτη και ο Χρήστος αναγκάζεται να συγκρατηθεί και, παράλληλα, να την παρηγορεί. Βέβαια, η Βασιλική τον βλέπει κάποια στιγμή να μπαίνει στον ξενώνα μαζί με την Αριάδνη, ενώ η γυναίκα του συνεχίζει να βρίσκεται στο σκοτάδι.

Ωστόσο, όλα αλλάζουν όταν η Ισμήνη έρχεται να πληροφορήσει την Αφροδίτη ότι η κυρία Ευτέρπη την άφησε κληρονόμο της περιουσίας της. Συγκινημένη βαθιά, η κοπέλα αποφασίζει να χαρίσει τα χρήματα αυτά σε όσους τα έχουν ανάγκη και ο Χρήστος επηρεάζεται από τον αλτρουισμό της και αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στην Αριάδνη. Και για άλλη μια φορά, η Ιουλία, που βλέπει το πόσο στενοχωρημένη είναι η κόρη της, βρίσκει την ευκαιρία να την πλησιάσει.

Η Δήμητρα στα χέρια του κυκλώματος!

Αυτό που φοβόταν περισσότερο από όλα ο Γιώργης γίνεται πραγματικότητα, όταν τα λάθη της Δήμητρας οδηγούν τους Ρουσσέους στο να αντιληφθούν ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι τους. Έτσι, δεν αργούν πολύ να καταλάβουν τον διπλό της ρόλο… Η μυστική της αποστολή τινάζεται στον αέρα και η ίδια καταλήγει στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών.

Η γη της ελιάς: Η Δήμητρα πέφτει στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών, όμως ο Γιώργης καταφέρνει να τη σώσει.

Τώρα πια, θα πληρώσει για όσα έκανε, αφού οι Ρουσσέοι τη βασανίζουν σκληρά για να τους αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και το τι ψάχνει. Τρελός από ανησυχία, ο Κουράκος οργανώνει ολόκληρη επιχείρηση για να σώσει αυτήν και τον Λάμπρο και στο τέλος τα καταφέρνει. Ανακουφισμένη, η Δήμητρα πέφτει στην αγκαλιά του όμως η συμπεριφορά της τις επόμενες μέρες είναι τελείως διαφορετική. Απόμακρη, δείχνει να τον αποφεύγει, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε κανέναν τι ακριβώς συμβαίνει και τι σκέπτεται.

Προβληματισμένος και ο ίδιος, δεν ξέρει πώς να της φερθεί, όμως όλη αυτή η περιπέτεια τον φέρνει λίγο πιο κοντά στον Ορέστη, ο οποίος δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω του το παρελθόν και κάνει ένα βήμα προσέγγισης προς τον άλλοτε κολλητό του.

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης διαπιστώνει ότι η Ξένια τον ξεγέλασε και του πήρε το παιδί.

Την ίδια στιγμή, ο Τζον πιέζει την Αθηνά να τον ακολουθήσει στην Αμερική αφήνοντας τα πάντα πίσω της και παράλληλα ξεκινά να συνεργάζεται επαγγελματικά με τον Στάθη. Όσο για τον Δημοσθένη, αφού επιβεβαιώνει ότι το παιδί της Ξένιας είναι δικό του, δέχεται να της δώσει τα μετρητά που θέλει για να του δώσει τον γιο του. Κλείνουν και ραντεβού για να γίνει η ανταλλαγή, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού τόσο η Ξένια όσο και το μωρό είναι άφαντοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ