Οι συντελεστές της νέας σειράς «Η Γη της ελιάς» έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Μάνη και ήδη μέσα από τα social media, ο Ανδρέας Γεωργίου μας έχει δώσει μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε.

«Η Γη της ελιάς» θα κάνει την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε με τους followers του το πρώτο τρέιλερ της σειράς, το οποίο είναι ήδη on air.

Η Γη της ελιάς: Δυο νέοι, ο έρωτάς τους και μια ιστορία εκδίκησης

Η Γη της ελιάς θα κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του MEGA και η Αφροδίτη και ο Liam, ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος θα μας απασχολήσουν αρκετά.

Δύο φιλόδοξοι νέοι, με πείσμα και τόλμη. Δύο ταλαντούχοι, πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί, που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland, έρχονται να διηγηθούν τον έρωτα της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου, δύο ηρώων που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου και «ζωντανεύει» στην οθόνη ο Αντρέας Γεωργίου. Ο έρωτάς τους τυλίγεται στα δίχτυα μιας εκδίκησης, με φόντο τη μαγευτική Μάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ