Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, Μάνος και Μαρίνα θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» αντιμέτωποι με μια συγκλονιστική αποκάλυψη!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό MyTV που κυκλοφορεί αναφορικά με τη σειρά «Η γη της ελιάς», ο Ισίδωρος έχει δηλώσει στην οικογένειά του ότι πηγαίνει ένα ακόμη ταξίδι στο Λονδίνο, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, της Αντιγόνης, που ζει και εργάζεται μόνιμα εκεί. Ωστόσο, αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο σύντομα βγαίνει στο φως…

Μάλιστα, έχει ζητήσει από την κόρη του να τον καλύψει στους υπόλοιπους και όταν ο Μάνος και η Μαρίνα τής τηλεφωνούν την υποτιθέμενη ημέρα των γενεθλίων της για να της δώσουν ευχές εκείνη τις δέχεται και τους ευχαριστεί.

Ενώ όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς και βάσει σχεδίου για τον Ισίδωρο, κάποια στιγμή η Μαρίνα ανακαλύπτει στο ημερολόγιό της ότι τα γενέθλια της Αντιγόνης είναι άλλη χρονική περίοδο και πέφτει από τα σύννεφα.

η γη της ελιάς
«Η γη της ελιάς»: Η Μαρίνα δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία της όταν ανακαλύπτει ότι ο Ισίδωρος τους είπε ψέματα και το λέει αμέσως στον Μάνο.

Χωρίς δισταγμό, μεταφέρει στον Μάνο αυτή τη συγκλονιστική πληροφορία και αμέσως το ζευγάρι αντιλαμβάνεται ότι ο Ισίδωρος τους έχει πει ψέματα σχετικά με τον λόγο του ταξιδιού του στο Λονδίνο.

Αναστατωμένοι, αρχίζουν να αναρωτιούνται πού μπορεί να βρίσκεται ο Βρεττάκος και τους κατακλύζουν φόβοι ότι μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο τους κρατάει κρυφό.

Εν τω μεταξύ, οι ίδιοι προσπαθούν να ισορροπήσουν και τη διαπροσωπική τους σχέση, καθώς η Μαρίνα επιτηρεί τον σύζυγό της σχετικά με τις αμφεταμίνες και εκείνος το αντιλαμβάνεται.

Την επόμενη ημέρα, ενώ τρέμουν για την υγεία του Ισίδωρου, εκείνος τους τηλεφωνεί και τους ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μείνει περισσότερο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο.

«Η γη της ελιάς»: Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στους δικούς του για να τους ανακοινώσει ότι θα παρατείνει την παραμονή του στο Λονδίνο, απόφαση που τους βάζει σε υποψίες…

Έτσι, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την απρόσμενη εξαφάνιση του Ισίδωρου από τη Μάνη, ενώ ο άντρας συνεχίζει να λέει ψέματα στην οικογένειά του. Η εξέλιξη αυτή αναστατώνει ακόμη περισσότερο τον Μάνο και τη Μαρίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, η υγεία του Ισίδωρου δεν διατρέχει κίνδυνο, όμως ο ισχυρός άντρας κρύβει ένα ένοχο μυστικό. Μάλιστα, δεν επιθυμεί κανείς από το στενό του περιβάλλον να ανακαλύψει την αλήθεια, που κρατάει θαμμένη, και για αυτόν τον λόγο αναγκάζεται να λέει σε όλους τόσα ψέματα.

Άννα και Πότης πυροβολούν τη Χρυσούλα

Θέλοντας να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ο Πότης και η Άννα δοκιμάζουν συνεχώς νέα χόμπι. Μάλιστα, η κοπέλα είναι εκείνη που έχει όλες τις φαεινές ιδέες και κάθε φορά πείθει τον σύζυγό της να την ακολουθήσει.

Το νέο άθλημα που τους συνεπαίρνει, στη συνέχεια της σειράς, είναι η σκοποβολή. Έτσι, η Άννα προμηθεύεται καραμπίνες και πηγαίνουν με τον Πότη για εξάσκηση.

«Η γη της ελιάς»: Πότης και Άννα θα μπλέξουν σε μια νέα περιπέτεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς. (Photo: instagram/giannis_kritikos)

Η νέα τους ασχολία τούς αρέσει πολύ και σύντομα κανονίζουν και νέα εξόρμηση. Ωστόσο, το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με μία τραγική εξέλιξη.

Την ώρα της σκοποβολής, πυροβολούν κατά λάθος τη Χρυσούλα και την τραυματίζουν. Μάλιστα, η υγεία της γυναίκας διατρέχει κίνδυνο και αναγκάζεται να μπει στο χειρουργείο.

Ο Πότης και η Άννα φοβούνται ότι η Χρυσούλα σκοπεύει να τους καταγγείλει στην Αστυνομία και πως θα συλληφθούν. Εκείνη, όμως, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί με άλλον τρόπο το απρόσμενο συμβάν και να ωφεληθεί οικονομικά.

Έτσι, τους εκβιάζει ώστε να της δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μην τους κάνει μήνυση.

«Η γη της ελιάς»: Ο Κουράκος συλλαμβάνει τον Πότη και την Άννα, αλλά στη συνέχεια τους αφήνει ελεύθερους.

Το ζευγάρι υποκύπτει στον εκβιασμό και της δίνει τα χρήματα που ζητάει. Συγχρόνως, όμως, το περιστατικό γίνεται γνωστό στις Αρχές και ο Κουράκος τούς συλλαμβάνει.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενος ότι πρόκειται για ένα ατύχημα, τους αφήνει τελικά ελεύθερους για να μην αμαυρώσει το ποινικό τους μητρώο. Αμέσως μετά, το ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι του, όπου έρχεται αντιμέτωπο με τον Αποστόλη.

Ο αδελφός της Άννας απαιτεί να σταματήσουν τη σκοποβολή, όμως εκείνοι αρνούνται και ξεσπάει ανάμεσά τους ένας μεγάλος καβγάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ