Η «Γη της ελιάς» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις, καθώς όλοι θέλουν να μάθουν ποιος είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλη.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας το πρωί της Τρίτης (5/10) βρέθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έδωσε spoiler σχετικά με τις εξελίξεις όσον αφορά στην Μυρτάλη.

Πασχάλης Τσαρούχας

Ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού αποκάλυψε πώς η Αρετή θα μάθει για τη σχέση του Στάθη και της Ιουλίας.

«Υπάρχει εμπόδιο σε αυτό το πράγμα. Κάτι παίρνει χαμπάρι ο γιος μου. Αλλά θα συμβεί κάτι πολύ τραγικό. Παραμένω ερωτευμένος με την Ιουλία μέχρι να τελειώσει η σειρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Πώς είναι να έχεις ερωτευτεί κάποιον αλλά να παντρεύεσαι κάποιον άλλο;» ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη και ο ηθοποιός απάντησε:

«Τους μισούς ανθρώπους αν ρωτήσεις θα σου πουν. Δεν ήθελε ο Ιπποκράτης να παντρευτούμε, τι να κάνεις. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες δεν θα είχαμε σειρά. Οι ήρωες πρέπει να βασανίζονται. Έρχονται τα καινούργια επεισόδια και χαίρεσαι ή βρίζεις. Από τη ζωή βγαλμένα είναι όλα. Το ζήτημα είναι πώς τα συνδυάζει η Βάνα Δημητρίου και βρίσκει άκρη με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες. Κάποια στιγμή θα το πάρει είδηση η γυναίκα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ