Η δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», που κρατά συντροφιά από Κυριακής έως και Πέμπτη, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις το επόμενο διάστημα. Η Βάνα Δημητρίου και ο Αντρέας Γεωργίου, οι βασικοί πυλώνες σε σενάριο και σκηνοθεσία, ρίχνουν στις καθημερινές εξελίξεις δύο νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, τις ερχόμενες εβδομάδες, θα δούμε να εισβάλλουν στη σειρά τα δύο παιδιά του Δημοσθένη και της Ασπασίας, τα οποία ζουν στην Αθήνα. Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη), η κόρη, έρχεται στη Μάνη και κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ένα μεγάλο ψέμα σε συγγενείς και φίλους. Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά δεν τολμά να το πει στη Βασιλική για να μην την φέρει σε ρήξη με την ξαδέλφη της.

Τον αδερφό της Ειρήνης, Κίμωνα, θα υποδυθεί ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης. Ο Κίμωνας διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση στον Πειραιά και δεν έχει ιδέα για τις παρανομίες του πατέρα του. Ο λόγος που έρχεται στην Μάνη είναι για να βοηθήσει τον Δημοσθένη στην προεκλογική εκστρατεία όμως η κατάσταση θα γίνει αρκετά πιο περίπλοκη στην πορεία. Ίσως, αποκαλύψει τις βρώμικες δουλειές του πατέρα του και φέρει ντόμινο ανατροπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ